Hjelp til bedre kosthold

Hjelp til bedre kosthold

Kom i gang med et bedre kosthold, legg en plan for å gå ned i vekt og leve et sunnere liv. La en ernæringsfysiolog skreddersy et opplegg, og gi deg oppfølging for at du skal nå målene dine. Les mer om hva vi kan tilby, og book gjerne en gratis samtale for mer info, helt uten forpliktelser.

Kampanje!

Frisk Livsstil ønsker at flest mulig skal få prøve tjenestene våre. I stedet for å bruke mye
penger på reklame ønsker vi å gi bort tre uker gratis oppfølging med ernæringsfysiolog
eller fysioterapeut.

Dette er en ny tjeneste som tilbyr kvalifisert personell for å hjelpe folk til en friskere livsstil. Den beste måten å nå ut med våre tjenester er å la folk få prøve det.

Derfor: Tre uker gratis oppfølging med ernæringsfysiolog eller fysioterapeut. Ingen binding, ingen skjulte kostnader. Legg igjen kontaktinformasjon i skjemaet under, og vi vil hjelpe deg i gang med den behandleren du ønsker.

All personlig informasjon behandles konfidensielt i tråd med gjeldende standard.

Vi vet hvor tøft det kan være å komme i gang med et sunnere liv. Hos oss møter du fagpersonell som kjenner prosessen på vei mot varig livsstilsendring, og som tar hensyn til nettopp dine behov.

Individuelt tilpasset kostholdsprogram

Frisk Livsstil tilbyr tett oppfølging for deg som ønsker varig livsstilsendring, gå ned i vekt og få bedre helse. Personlig oppfølging fra kvalifiserte fagpersoner via digitale løsninger, video og meldinger – der du er – hvor som helst i landet!

Ernæringsfysiolog og ernæringsrådgiver vil gi veiledning på kostholdet og følge deg opp ukentlig. Sammen kommer dere frem til hvilke kostholdsendringer du bør gjøre for å oppnå vektnedgang og ernæringsfysiologen kan bidra med kostholdsplaner dersom det er ønskelig. Klikk HER for å få fire enkle kostholdsrådråd for vektnedgang.

Vi tilbyr:

  • Grundig oppstartsamtale med ernæringsfysiolog
  • Personlig plan for kosthold
  • Ukentlig kartlegging av status med ernæringsfysiolog eller kostholdsveileder
  • Videosamtaler
  • Registrering av fremgang med personlig tilbakemelding hver uke
  • Ekstra videosamtaler ved behov

    750,- per måned

Vi har også en nettportal med informasjon og forelesninger som er tilgjengelig for alle våre medlemmer.

Vi har hjulpet mange mennesker med å gå ned i vekt og få en bedre livsstil ved å lage skreddersydde planer, følge opp tett og sikre sterk faglig forankring i arbeidet vårt.

Vi skal være en annerledes tilbyder av livsstilstjenester. Vi er utelukkende opptatt av faglig kvalitet og samarbeid med deltaker for å skape ønskede resultater.